Projectmanagement

Kies één van de programma's

IPMAPRINCE2Programma- en PortfoliomanagementProjectmanagement

HBO Bacheloropleiding (1)

De HBO Bacheloropleidingen duren 4 jaar en worden verzorgd door NCOI. Naast de klassikale bijeenkomsten maakt u op uw eigen werkplek of op een tijdelijke stageplek een aantal praktijkopdrachten. U rondt de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie waarna u de titel Bachelor achter uw naam mag voeren.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Projectmanagement bij Ises Computrain: een uitstekende keuze!

Organisaties stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van  projecten. Binnen ICT is projectmatig werken en projectmanagement onontbeerlijk. Markt en technologie veranderen steeds sneller. Dit legt een enorme druk op bestaande organisaties. De traditionele organisatiestructuur blijkt vaak niet snel genoeg in te kunnen spelen op deze veranderingen. Door projectmanagement effectief in te zetten kan men zeer flexibel inspelen op nieuwe eisen. Dat is nodig, want voordat een project afgerond is, is de omgeving vaak alweer veranderd.


Verbeter uw effectiviteit met de opleidingen en cursussen Projectmanagement

Ieder project bevat unieke kenmerken en heeft dan ook een unieke aanpak nodig. Deze aanpak betekent in geen geval dat het leiden van een project iedere keer een geheel nieuw avontuur wordt. Er is een aantal zaken waar ieder project aan dient te voldoen. Deze aspecten komen in de klassikale training Projectmatig werken aan de orde en  is bovendien zeer geschikt als voorbereiding op de cursus Microsoft Project 2003-2007 Basis of Microsoft Project 2010-2013 Basis. Ook kunt u zich verder verdiepen in de methode PRINCE2® met de training PRINCE2® Foundation of kies voor een praktijkgerichte IPMA-cursus met IPMA-B, -C of –D.


Bij Ises Computrain is er altijd een aanpak die bij u past

De trainingen en cursussen van Ises Computrain zijn actueel, praktijkgericht en leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat.  Uw eigen leerwens staat centraal, zowel in onze klassikale trainingen, in de bootcamps of als u een training volgt in het studiecentrum of expertisecentrum. U merkt direct het effect van onze training in uw praktijk, u werk efficiënter en productiever.