Adobe Creative Suite

Kies één van de programma's

Adobe InDesignAdobe DreamweaverAdobe FlashAdobe IllustratorAdobe Premiere ProAdobe Photoshop

Klassikaal (18)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Adobe: veel meer dan pdf en Photoshop

Waarschijnlijk denkt u bij Adobe meteen aan pdf of Photoshop. Adobe heeft echter nog veel meer programma’s in haar pakket. Denk bijvoorbeeld aan een programma waarmee u de lay-out van flyers kunt ontwerpen (InDesign), een programma waarmee u uw eigen website kunt maken (Dreamweaver) of een programma waarmee u zelf animaties kunt ontwikkelen (Flash). Ises Computrain biedt cursussen Adobe Creative Suite voor beginners en gevorderden.
 

Adobe-cursussen op Basis- en Advancedniveau

Of u nu een absolute beginner bent of al wat meer ervaring heeft met de programma’s van Adobe: bij Ises Computrain bent u aan het juiste adres. De meeste cursussen zijn als Basis- of als Advancedvariant beschikbaar. In de Basiscursus doet u fundamentele kennis op die u vervolgens in de Advancedcursus desgewenst verder kunt uitdiepen. Zo heeft het gekozen Adobe-programma uiteindelijk geen geheimen meer voor u.
 

Groot en gevarieerd aanbod Adobe-cursussen bij Ises Computrain

Bij Ises Computrain kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan Adobe Creative Suite-cursussen voor grafisch ontwerpers, dtp’ers, fotografen en iedereen die zich professioneel of hobbymatig bezighoudt met het maken of bewerken van beelden. Bent u op zoek naar een cursus waarin u leert animaties te maken of bewerken? Dan is een cursus Flash interessant voor u. Wilt u meer leren over het maken van vectorafbeeldingen? Dan is Illustrator de aangewezen cursus. Ises Computrain biedt zowel een Basis- als een Advancedcursus Illustrator CS6 aan. Een cursus InDesign is interessant voor u als in uw werk verantwoordelijk bent voor de opmaak van drukwerk en digitale publicaties, en onder begeleiding van een Adobe Certified Expert meer wilt leren over de mogelijkheden die InDesign biedt. U kunt ook bij Ises Computrain terecht als u werkzaam bent als websitebouwer en/of -beheerder en meer wilt leren over de mogelijkheden die Dreamweaver biedt. Ises Computrain biedt de Basis- en Advancedcursussen Dreamweaver CS6 aan. Veel mensen kennen Adobe van Adobe Reader. Maar wist u dat u ook zelf pdf’s kunt maken, bewerken, ondertekenen en samenvoegen? Dit leert u in een cursus Adobe Acrobat bij Ises Computrain. Ook voor een cursus Photoshop is Ises Computrain de aangewezen partij. Adobe Photoshop is dé standaard voor drukwerk, dtp en digitale beeldbewerking voor het web. De cursussen zijn dan ook bestemd voor beginnende en gevorderde fotografen, grafisch vormgevers en designers. Houdt u zich als amateur of (semi)professional bezig met videomontage? Dan weet u vast dat dit een erg tijdrovende klus is. Met een cursus Adobe Premiere Pro van Ises Computrain bespaart u kosten en geld. Bekijk hieronder het volledige aanbod cursussen Adobe Creative Suite.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen