Algemeen computer- en tabletgebruik

Kies één van de programma's

Klassikaal (13)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Breed scala aan cursussen voor computer- en tabletgebruikers

Computervaardigheden zijn tegenwoordig een must in een professionele omgeving. Merkt u dat uw kennis op dit vlak tekortschiet en wilt u hier verandering in brengen? Dan bent u bij Ises Computrain aan het juiste adres. Ises Computrain biedt een breed scala aan cursussen aan voor de beginnende en gevorderde computer- en tabletgebruiker. Denk aan cursussen Microsoft Office, een cursus op het gebied van de iPad of een cursus waarin u alles leert over Het Nieuwe Werken.
 

Leer werken met Windows in een cursus van Ises Computrain

Wilt u graag met meer zelfvertrouwen op een computer werken? Dan is de cursus Wegwijs op de computer echt iets voor u. Ervaring met computers is niet noodzakelijk en er wordt veel geoefend onder begeleiding van een ervaren trainer. Niet alle onderwerpen uit het boek komen tijdens de cursus aan bod, dus u kunt ook na de cursus verdergaan met oefenen. Heeft u al wat ervaring met het werken op de pc, dan is een cursus Windows 7 Basis of een cursus Windows 8 Basis mogelijk interessant voor u. In deze cursussen maakt u kennis met de mogelijkheden van uw Windows versie. Ook als u regelmatig bestanden kwijt bent, is een cursus Windows op basisniveau interessant voor u. Voor een cursus Werken met Office 365 kunt u ook bij Ises Computrain terecht. In deze cursus doet u op een hoog niveau kennis op van de mogelijkheden van Microsoft Office 365.
 

iPad, Prezi en Het Nieuwe Werken

Ises Computrain biedt ook een cursus iPad-gebruik in een professionele omgeving. De iPad is immers niet alleen in gezinnen een veelgebruikt apparaat, ook op de werkvloer wordt de iPad steeds populairder. In de cursus leert u hoe u alles uit uw iPad kunt halen. Niet alleen de functies van de iPad zelf komen aan bod, maar ook handige apps voor professionele toepassingen. Wie een presentatie wil maken, denkt vaak als eerste aan PowerPoint. Ook met Prezi kunt u echter dynamische presentaties maken. Hoe u dit kunt doen, leert u in de cursus Presenteren met Prezi van Ises Computrain. Wilt of moet u een of enkele dagen per week vanuit huis werken en wilt u graag leren welke mogelijkheden u heeft om dit zo efficiënt mogelijk te doen? Dan is een cursus Het Nieuwe Werken echt iets voor u. U krijgt onder meer een overzicht van de meest gebruikte web 2.0-tools en leert hoe u op afstand kunt samenwerken en bestanden kunt delen. Voor managers biedt Ises Computrain de cursus Managen in het Nieuwe Werken aan. Bekijk hieronder het volledige aanbod cursussen Algemeen Computer- en Tabletgebruik van Ises Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen