Architectuur en Cloud

Kies één van de programma's

Training (1)

HBO-programma (1)

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Masteropleiding (1)

De Masteropleidingen worden verzorgd door NCOI en duren 2 jaar als u 1 avondbijeenkomst per week of 1 dagbijeenkomst in de 2 weken volgt. De opleidingen bestaan uit verschillende (keuze)modules die u flexibel kunt volgen. U rond de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie.

Expertisecentrum (1)

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Ontdek de grote voordelen van cloud computing

Cloud computing en virtualisatie brengen heel wat voordelen met zich mee. Bedrijven hoeven niet meer bang te zijn voor een gecrashte server, werknemers kunnen werken waar ze maar willen, omdat de benodigde gegevens en toepassingen opgeslagen zijn in de cloud, er hoeft niet geïnvesteerd te worden in dure servers. Alle reden dus om u als IT-professional in deze onderwerpen te verdiepen. Ises Computrain biedt verschillende cursussen Architectuur en Cloud aan.


Bereid u voor op het officiële TOGAF®9-examen bij Ises Computrain

Wilt u het examen TOGAF® Level 1 Foundation afleggen en bent u op zoek naar de perfecte voorbereiding daarop? Dan zit u bij Ises Computrain goed. In de cursus TOGAF® 9.1. Level 1 leert u een enterpriseapplicatiearchitectuur opzetten door middel van TOGAF. Ook voor een cursus TOGAF®9.1. Level 2 bent u bij Ises Computrain aan het juiste adres. Als u beide cursussen in één keer wilt afronden, dan is de 5-daagse cursus TOGAF® 9 Certified certificeringsprogramma interessant voor u. Deze bereidt u voor op de 2 officiële TOGAF®-examens 9.1 en 9.2 waarmee u de internationaal erkende certificering TOGAF® 9 Certified behaalt.


HBO Enterprise Architect

Als u nog een stapje verder wilt, is er de HBO Enterprise Architect, waarmee u 2 certificeringen behaalt: TOGAF® Certified en Cloud Ready Professionals. Aan het eind van deze unieke HBO-opleiding is uw kennis op het gebied van cloud computing en enterpriseapplicatiearchitectuur helemaal up-to-date. U kunt ook kiezen voor de Leergang Cloud & Virtualization Expert. De kennis die u in deze leergang opdoet, is van onschatbare waarde voor bedrijven die willen aansluiten bij de huidige ontwikkelingen in de IT, en optimaal op de toekomst voorbereid willen zijn.  Bekijk hieronder het volledige aanbod cursussen Architectuur en Cloud van Ises Computrain. 

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen