Bootcamp

Kies één van de programma's

Bootcamp (26)

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie via een moderne online leeromgeving en klassikaal leren, waarbij u wordt begeleid door een mentor. Het klassikale gedeelte waarin u ook uw examen maakt, duurt slechts 2 dagen. Deze leervorm is geschikt als u alleen het laatste stukje kennis mist om te kunnen certificeren.

Bootcamptraject (7) Deze leervorm bestaat uit meerdere bootcamps. Dit zijn verkorte trainingen waarbij zelfstudie wordt gecombineerd met 2 trainingsdagen waarin ook het examen wordt afgenomen. U wordt gedurende het gehele traject begeleid door een mentor. Deze leervorm is geschikt als u meerdere certificaten wilt behalen en alleen de laatste stukjes kennis mist.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Ises Computrain bootcamps - Nóg efficiënter naar uw examen!

Wilt u leren werken met Microsoft Server? Of bent u op zoek naar een cursus netwerkbeheer of systeembeheer? Dan bent u bij Ises Computrain aan het juiste adres. Ises Computrain biedt namelijk bootcamps aan: een ideale combinatie van zelfstudie en klassikale lessen. Tijdens de zelfstudieperiode studeert u aan de hand van een persoonlijk, op maat gemaakt studieplan. Dankzij dit studieplan is het niveau van de deelnemers bij aanvang van het klassikale deel gelijk. U loopt dus geen studievertraging op doordat medestudenten niet op het hetzelfde kennisniveau zitten. Zo werkt u wel heel efficiënt naar het officiële Microsoft-examen toe! U kunt zich uitstekend op dit examen voorbereiden dankzij het zeer complete officiële studiemateriaal van Microsoft en de door Microsoft aangeraden oefenexamens van MeasureUp. Ises Computrain is ook een moderne opleider: u heeft altijd en overal toegang tot een persoonlijke online labomgeving, waar u kunt oefenen met het geleerde, en een modern online leerplatform.

Loop met uw behaalde Microsoft-examen de deur uit

De bootcamps bestaan uit een zelfstudiedeel van ongeveer 6 weken, afhankelijk van uw voorkennis en ervaring, en 2 klassikale dagen, waarop u vragen kunt stellen en onder leiding van een zeer ervaren docent aan de slag gaat met het geleerde. Zij bereiden u uitstekend voor op het examen. Dit examen is bovendien letterlijk dichterbij dan u denkt: u kunt vanuit het cursus lokaal rechtstreeks doorlopen naar het examencentrum en voor u het weet de deur uitlopen met het behaalde Microsoftexamen! Mocht u onverhoopt niet slagen voor het examen, dan kunt u profiteren van de bootcamp-examengarantie van Ises Computrain. Dit betekent dat u het examen kosteloos mag uitvoeren totdat u het heeft behaald.

Bootcamptraject voor Microsoft MSCA- en MSCE-certificeringen

Wilt u meerdere examens afleggen, dan kunt u deelnemen aan een bootcamptraject, waarin meerdere bootcamps worden gecombineerd. Zo behaalt u niet alleen de afzonderlijke examens, maar ook direct een Microsoft-certificering. Er zijn bootcamptrajecten beschikbaar voor vele MCSA- en MCSE-certificeringen, zoals de populaire certificering MCSA: Windows Server 2012.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen