Citrix

Kies één van de programma's

Klassikaal (17)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Haal het maximale rendement uit uw Citrix-omgeving

Een officiële Citrix cursus bij Ises Computrain speelt een belangrijke rol bij het behalen van het maximale rendement uit uw Citrix-omgeving en bereidt u voor op een erkende certificering. Deze certificering toont aan dat u beschikt over uitstekende kennis en vaardigheden om efficiënt een Citrix-omgeving te implementeren, te beheren of snel eventuele problemen op te lossen.

Ises Computrain is een Citrix Authorized Learning Center (CALC). Naast een ruim aanbod klassikale Citrix trainingen biedt Ises Computrain ook cursussen aan in het expertisecentrum met gegarandeerde doorgang. In het expertisecentrum bepaalt u uw eigen tempo en maakt u zich de stof eigen door middel van oefeningen. Een Citrix Certified Instructor (CCI) staat klaar om uw vragen te beantwoorden. In alle trainingen wordt het officiële trainingsmateriaal gebruikt.


 

Erkende training voor desktopvirtualisatie, datacenter, cloud en networking

Als marktleider op het gebied van desktopvirtualisatie biedt Citrix oplossingen om Windows Desktop, applicaties en data in een cloud-gebaseerde service overal toegankelijk te maken. XenDesktop en XenApp bieden voor een enterprise-omgeving de virtualisatieoplossing die iedere update van uw omgeving of implementatie van bring-your-own-device (BYOD) een succes maakt, zonder te kort te doen aan de beveiliging van uw gegegevens.


Populaire Citrix trainingen en -certificeringen

Ises Computrain biedt een ruim aanbod aan gecertificeerde Citrix trainingen. In XenApp- en XenDesktop-training leert u de kosten voor uw organisatie te verlagen en werken vanaf elke werkplek mogelijk te maken. In de XenServer-training leert u uw eigen datacenter te virtualiseren, bouwt u uw eigen cloud en leert u naadloos verbinding te maken met de public cloud. In de NetScaler-training leert u de prestaties van uw netwerk te versnellen en te beveiligen.


Bootcamp: Behaal uw certificering in minder cursusdagen

Een bootcamp is geschikt, wanneer u wilt certificeren, maar niet gemakkelijk meerdere dagen achtereen op het werk gemist kan worden. Via een bootcamp kunt u in één keer een totaalbundel van cursussen kopen die opleiden tot een van de certificeringen.

Bovendien is het mogelijk om uw Citrix certificering in een klassikale variant te behalen. Ises Computrain biedt drie certificeringsniveaus aan: Citrix Certified Associate (CCA), Citrix Certified Professional (CCP) en Citrix Certified Expert (CCE) voor de vakgebieden Apps and Desktops, Networking en Mobility. 

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen