CompTIA

Kies één van de programma's

Klassikaal (5)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Expertisecentrum (4)

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Volg een CompTIA training en behaal uw certificering bij Ises Computrain

Ises Computrain is officieel CompTIA-partner. Bij de grootste IT-opleider van Nederland bent u dus verzekerd van uitstekende begeleiding en actueel studiemateriaal tijdens uw praktijkgerichte training of cursus.  U kunt bij Ises Computrain terecht voor CompTIA A+, CompTIA Network+ en CompTIA Security+ in een klassikale werkvorm of in het expertisecentrum.


CompTIA A+ training als startpunt van uw IT carrière

CompTIA A+ vormt hét begin voor een loopbaan in IT. Het examen behandelt het onderhoud en oplossen van storingen van pc's, mobile devices, laptops, besturingssystemen en printers en is geschikt voor junior beheerders en helpdeskmedewerkers. Het is mogelijk u apart in te schrijven voor het A+ examen: Training CompTIA A+ Certification, Exam 220-801 of Training CompTIA A+ Certification, Exam 220-802.


CompTIA Network+ training voor toekomstig netwerkbeheerders

CompTIA Network+ is het bewijs van een gekwalificeerde network professional. Deze training is geschikt voor toekomstig netwerkbeheerders en systeembeheerders. Bovendien is dit een volwaardige TCP/IP training, waarbij DNS, DHCP, adressering, routering en subnetting worden behandeld. Benodigde voorkennis: basiskennis van de werking van pc's en besturingssystemen, bijvoorbeeld op het certificeringsniveau CompTIA A+. Het is mogelijk u apart in te schrijven voor het Network+ examen.


CompTIA Security+: Kennis over IT-beveiliging

De certificeringstraining CompTIA Security+  (S+) geeft uw aantoonbare kennis weer op het gebied van IT-beveiliging. De certificering garandeert niet alleen de kennis van beveiligingsaspecten, tools en procedures om te reageren op beveiligingsincidenten, maar ook dat beveiligingspersoneel kan anticiperen op veiligheidsrisico's en zich daarvoor kan beschermen.

In deze training wordt praktijk en theorie afgewisseld. U leert hoe u computernetwerken en -systemen kunt testen, monitoren en beveiligen, waaronder beveiligingsaspecten als Public Key Infrastructure (PKI), Wi-Fi Protected Access (WPA), remote access security en hashing algoritmen. Benodigde voorkennis: minimaal CompTIA A+ en Network+. Het is ook mogelijk u apart in te schrijven voor het bijbehorende Security+ examen.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen