ITIL

Kies één van de programma's

HBO-programma (5)

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Optimaal procesmanagement met een ITIL® training

Met een ITIL® V3 training leert u best practices en praktische concepten voor de inrichting van beheerprocessen binnen uw ICT-organisatie. Door gebruik van praktijkoplossingen tijdens de implementatie ziet u een verbetering in dienstverlening, klanttevredenheid, standaardisering, en begeleiding én verhoging van de productiviteit binnen uw organisatie.
Met een ITIL certificering toont u aan qua kennis en ervaring voldoende gekwalificeerd te zijn.


Processen verbeteren met een ITIL® Lifecycle training

In de klassikale praktijkgerichte Lifecycle trainingen richt u zich op de ontwikkeling en verbetering van services en service-oplossingen in uw organisatie. Hierbij biedt ITIL een Intermediate level, waarbij iedere module een specifiek onderwerp aanhaalt. Een certificering op Foundation-niveau vormt het startpunt voor iedere module.
Als ITIL ® Licensed Affiliate biedt Ises Computrain de volgende V3 Lifecycle trainingen en examens aan: Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operation, Continual Service Improvement.


ITIL® Capability-modules voor procesbeheer

In de modulaire Capablitity trainingen leert u ITIL-processen op te zetten en te beheren, bijvoorbeeld in de rol van Incident of Problem Manager. Kies voor de volgende Capability trainingen en examens op Intermediate level: Service Offerings and Agreements (SO&A), Release, Control and Validation (RC&V), Operational Support and Analysis (OS&A) en Planning, Protection and Optimization (PP&O).


HBO ITIL: Problem, Service en Change Management

Ises Computrain heeft op het vlak van procesmanagement een uitgebreid aanbod hbo-programma’s voor aankomend IT (operations)managers, CIO’s, servicelevelmanagers, procesmanagers en IT-consultants. Hierin wordt u opgeleid tot Capability of Lifecycle Expert.
In de hbo-programma’s behaalt u in een aantal maanden meerdere ITIL-certificaten en een diploma, die u in kunt zetten als vrijstelling binnen diverse NVAO-geaccrediteerde hbo Bachelor-opleidingen van NCOI Opleidingsgroep.


Direct ITIL-examen boeken

Bij Ises Computrain kunt u verschillende ITIL®-examens afleggen. De examens vinden plaats op elke eerste vrijdag van de maand, op onze locatie in Utrecht. Kijk op ITIL® Foundation examen of ITIL® Intermediate examens voor aanvullende informatie over de examens, uitvoeringswijze en examendata. 

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen