Internet en Marketing

Kies één van de programma's

Klassikaal (11)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Praktijkgerichte SEO Cursus en SEO Training: leer zoekmachinemarketing en social media effectief in te zetten

Bent u op uw werk verantwoordelijk voor zoekmachinemarketing en het beheer van social media? Bij Ises Computrain leert u in de cursus Search Engine Optimization (SEO) hoe u natuurlijke, onbetaalde zoekresultaten kunt beïnvloeden. In de cursus Google AdWords leert u onder andere hoe u een AdWords-campagne kunt opzetten en beheren. Ises Computrain biedt ook cursussen social media aan waarin u leert hoe u social media kunt inzetten als onderdeel van uw marketingplan.
 

Beïnvloed uw positie in de zoekresultaten met SEO en Google AdWords

Het vakgebied zoekmachineoptimalisatie verandert razendsnel. Wat vandaag tot optimale zoekresultaten leidt, kan al gauw weer verouderd zijn. Na het volgen van de cursus Search Engine Optimization is uw kennis van het optimaliseren van niet-gesponsorde zoekresultaten weer helemaal up-to-date. U leert in deze Google-cursus hoe u uw kansen op hogere posities in natuurlijke, niet-gesponsorde zoekresultaten kunt vergroten. Waar SEO zich bezighoudt met natuurlijke zoekresultaten, richt Google AdWords zich op betaalde resultaten. In de cursus Google Adwords leert u alles wat u nodig heeft voor het opzetten en beheren van een succesvolle AdWords-campagne. Ook leert u hoe u de conversie kunt meten en de campagne kunt optimaliseren.


Leer social media succesvol in te zetten binnen uw bedrijf

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van social media? Dan is een cursus op het gebied van social media interessant voor u. In deze cursussen komen de mogelijkheden aan bod die sociale netwerken als Facebook, Twitter, YouTube, Google+ en LinkedIn bieden voor online marketing. Na het volgen van een van deze cursussen kunt u social media succesvol inzetten in uw marketingcampagne. Bekijk hieronder het volledige aanbod opleidingen Internet en Marketing van Ises Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen