Access cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Access BasisAccess AdvancedAccess 2013

Klassikaal (4)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Access bij de specialist, Ises Computrain.

Wilt u aan de slag met het maken van tabellen en query’s met Microsoft Access? Of heeft u al ervaring met Access en wilt u meer leren over de geavanceerde mogelijkheden die Access biedt voor bijvoorbeeld het analyseren van Data? Voor elk kennisniveau en productversie heeft Ises Computrain een geschikte cursus Access. Zo kunt u een klassikale cursus volgen, of kiezen voor een Access-cursus in het Studiecentrum waarin u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag gaat. De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren trainers van Ises Computrain. De jarenlange ervaring en de op de praktijksituatie gerichte studieprogramma’s zorgen voor een hoog rendement op uw training. Naast het volgen van een cursus Access Basis, cursus Acces Advanced en cursus Acces Expert kunt u bij Ises Computrain ook de officiële Microsoft Office Specialist certificering behalen.
 

De basisprincipes van Access in één cursus

Ises Computrain heeft een gevarieerd aanbod Access Basis trainingen voor de verschillende versies van Microsoft Access. Hierin wisselt theorie en praktijk elkaar af en gaat u aan de slag met het maken van Access-databases met tabellen en query's. Na afloop van de training kunt u goed overweg met de basisfunctionaliteit van Microsoft Access en kunt u eventueel verder gaan met één van de Access Advanced trainingen van Ises Computrain.
 

Aan de slag met een Access Advanced cursus

De intensieve Access Advanced trainingen van Ises Computrain gaan dieper in op de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Access.  Iedere training heeft hierbij een eigen focus: data-analyse en –verwerking, multi-usergebruik of het gebruik van formulieren, rapporten en macro’s.

Ook deze Access-trainingen kunt u klassikaal volgen. Ises Computrain biedt de Access Advanced-trainingen aan voor de verschillende versies van Access.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen