Excel cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Profiteer met Ises Computrain

Microsoft actie

Microsoft-actie: een
training voor € 1995,-
en doe gratis examen

Bekijk de actie
Projectmanagement actie

Nu verlengd: Gratis examen bij training Projectmanagement

Ga naar de actie
slide
Microsoft actie
Projectmanagement actie

Advies nodig?

Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar!

Bel ons: 030 234 85 00

U kunt ons ook een e-mail sturen.

Studiegids aanvragen

Met onze uitgebreide studiegids kunt u thuis alle training en cursus informatie nog eens rustig doorlezen.

Nu aanvragen

Cursus Excel volgen bij Ises Computrain: 20% productiviteitswinst
Iedereen werkt weleens met Excel, maar haalt u al het beste uit dit programma? Na een cursus Excel van Ises Computrain kunt u deze vraag beantwoorden met ‘ja’. En of u nu nog maar weinig ervaring heeft met Excel of juist heel veel: een Excel cursus van Ises Computrain zorgt ervoor dat u 20% procent productiviteitswinst behaalt bij het gebruik van Excel. Al onze Excel cursussen zijn specifiek afgestemd op uw behoefte, waardoor uw rendement optimaal is. Geen ingewikkeld technisch verhaal, maar een cursus die aansluit op uw praktijksituatie.

 

Breed aanbod aan Excel cursussen
Ises Computrain biedt een zeer uitgebreid aanbod aan cursussen Excel, zoals de cursus Excel Basis, de verschillende cursussen Excel Advanced en de cursus Excel Expert. Het schema hieronder toont het modulaire aanbod van de Excel trainingen.

 

 

Officieel certificaat
Ook kunt u bij Ises Computrain terecht voor de officiële Microsoft Office Specialist-certificering voor Excel. Ises Computrain biedt zowel klassikale Excel cursussen aan als trainingen in het Studiecentrum waar u zelfstandig in uw eigen tempo werkt. Na afloop van een cursus ontvangt u een officieel certificaat.

 

Microsoft Gold Learning Partner
Ises Computrain is officieel erkend als Microsoft Gold Learning Partner. Dit betekent dat u verzekerd bent van de beste Excel cursus die er is: de trainer voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Microsoft. Bovendien is het cursusmateriaal geschreven door onze eigen ervaren specialisten. 

 

Locaties door het hele land
Ises Computrain biedt al zijn trainingen Excel meerdere keren per maand en op meerdere locaties door het gehele land klassikaal aan. Daarnaast heeft u toegang tot een online leeromgeving die alle informatie bevat die u nodig heeft en waar u met uw docent en medestudenten kunt communiceren. 

 

Gratis online assessment
Twijfelt u welke cursus u het beste kunt doen? Vul dan ons gratis online assessment in. Aan de hand van een aantal vragen krijgt u dan een cursusadvies.

Terug naar boven