Microsoft SharePoint

Kies één van de programma's

SharePoint 2013SharePoint Server

Klassikaal (30)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Certificeringsprogramma (1)

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

Expertisecentrum (3)

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

HBO-programma (2)

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

SharePoint cursus voor elke rol binnen uw organisatie!

Microsoft Gold Learning Partner Ises Computrain heeft een compleet aanbod Microsoft SharePoint trainingen, cursussen en certificeringen. Zowel voor eindgebruikers, die samen willen werken aan documenten, als voor de beheerder en de ontwikkelaar van applicaties met Microsoft SharePoint. SharePoint is het platform voor Microsoft dat gebruikt kan worden voor het opzetten van een website voor uitwisseling van informatie en online samenwerking binnen een organisatie, zoals bijvoorbeeld een intranet.


SharePoint Content Management: Informatie-uitwisseling en online samenwerking

Voor eindgebruikers als contentbeheerders, redacteurs en communicatiemedewerkers heeft Ises Computrain onder andere een SharePoint Fundamentals en een SharePoint Advanced content management training. Leer een contentmanagementsysteem (cms) professioneel te beheren zonder dat het een technisch verhaal wordt. Van kleinschalig tot enterprise content management (ECM). U behandelt onderwerpen als (sub)sitebeheer, werken met lijsten en bibliotheken, site-architectuur, sitemanagement en SharePoint Workspace. Voor deze praktijkgerichte cursus heeft u geen technische voorkennis nodig.


Verder studeren na SharePoint Fundamentals en Advanced

Vaak verdiepen cursisten hun kennis na de Content Management Fundamentals en Advanced trainingen met de cursus SharePoint Workflow, de cursus SharePoint Designer of de cursus SharePoint Business Intelligence via Ises Computrain. Deze trainingen zijn alle gericht op de praktijksituatie van een contentmanager, waarin documentbeheer, paginabeheer en wikibeheer in een SharePoint omgeving dagelijks langskomen.

Ises Computrain biedt ook de mogelijkheid in het behalen van uw certificering als Microsoft Office Specialist (MOS) SharePoint 2010.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen