Microsoft Windows Server

Kies één van de programma's

System CenterExchange ServerLync ServerMicrosoft Windows Server

Klassikaal (74)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Expertisecentrum (33)

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

Bootcamptraject (5) Deze leervorm bestaat uit meerdere bootcamps. Dit zijn verkorte trainingen waarbij zelfstudie wordt gecombineerd met 2 trainingsdagen waarin ook het examen wordt afgenomen. U wordt gedurende het gehele traject begeleid door een mentor. Deze leervorm is geschikt als u meerdere certificaten wilt behalen en alleen de laatste stukjes kennis mist.

Certificeringsprogramma (16)

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

HBO-programma (1)

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Actuele cursussen voor netwerk- en systeembeheerders

Als netwerkbeheerder of systeembeheerder bent u verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en beheer van een computernetwerk of -systeem. Omdat mensen hun werk niet kunnen doen als computers of het netwerk niet goed functioneren, is het dan ook ontzettend belangrijk voor het bedrijf dat u als IT-professional actuele vakkennis heeft.

Microsoft biedt verschillende server-oplossingen  voor zowel gebruikers als netwerkbeheerders. Een cursus Microsoft System Center is aantrekkelijk voor een IT-beheerder die volledige controle over zijn netwerk wil. Voor de interne uitwisseling van informatie of het beheren van een intranet zijn SharePoint trainingen interessant.
Ook biedt Ises Computrain diverse trainingen Microsoft Exchange Server aan voor de gebruiker die zijn contacten, kalenders en mail-servers efficiënt wil beheren. Succesvolle implementatie van een Microsoft Lync Server verbetert de interne communicatie en verhoogt zodoende de productiviteit en verlaagt de kosten.


Ises Computrain: hét adres voor uw officiële Microsoft Windows Server-cursus

Ises Computrain biedt een groot aantal cursussen Microsoft Windows Server aan. U kunt kiezen uit een losse cursus, een certificeringsprogramma of een bootcamp(traject), dat vooral geschikt is voor wie niet te lang gemist kan worden van zijn werkplek. Certificeringsprogramma’s, bootcamps en bootcamptrajecten leveren officiële Microsoftcertificeringen op. Ises Computrain is Microsoft Gold Learning Partner. Er wordt in de cursussen Microsoft Official Courseware gebruikt en de cursussen worden gegeven door Microsoft Certified Instructors.


Minder lang van uw werkplek met een bootcamp(traject)

Verschillende cursussen kunnen gevolgd worden in de vorm van een bootcamp(traject). Het voordeel hiervan is dat u minder lang achtereen afwezig bent op uw werk, wat handig is als u niet zo lang gemist kunt worden. Een bootcamp omvat een onderdeel zelfstudie en een onderdeel klassikaal leren. Een bootcamptraject bestaat uit meerdere bootcamps van 2 dagen. Dankzij het onderdeel zelfstudie, dat voorafgaat aan het klassikale gedeelte van 2 cursusdagen per examen, start iedereen met hetzelfde kennisniveau, zodat u niet gehinderd wordt door het kennisniveau van uw medecursisten. Bekijk hieronder het volledige aanbod cursussen Microsoft Windows Server.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen