Oracle

Kies één van de programma's

Klassikaal (4)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Oracle training volgen bij Ises Computrain

Ises Computrain verzorgt officiële Oracle trainingen voor databasebeheerders en applicatieontwikkelaars. De meerdaagse, klassikale Oracle trainingen op aaneengesloten lesdagen biedt Ises Computrain aan op de trainingslocaties in Nieuwegein en Zwolle en als maatwerk- /in companytraining op de locatie van uw voorkeur. Tijdens de praktijkgerichte, intensieve trainingen wordt gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal, zelf ontwikkeld door Ises Computrain.


Training SQL Fundamenten in twee delen

Voor applicatieontwikkelaars die zelfstandig SQL statements willen schrijven zijn twee trainingen ontwikkeld. Voor de cursus Oracle SQL Fundamenten Deel 1 heeft u geen voorkennis nodig en is geschikt voor beginnende databasebeheerders. U krijgt een introductie tot Oracle en SQL en u gaat aan de slag met het gestructureerd schrijven van SQL statements. Daarnaast leert u gebruikmaken van de basismogelijkheden om met een Oracle database te communiceren.

De vervolgcursus SQL Fundamenten Deel 2 is geschikt voor gevorderden en behandelt o.a. extra gegevensdefinitie, constraints, rapporten, bijzondere statements en meer.


Training Oracle Administration in twee delen

Databasebeheerders met ervaring in systeembeheer starten met Oracle Database 11g: Administration deel 1a. Hiervoor dient u wel eerst de SQL Fundamenten trainingen afgerond te hebben. In Oracle Database 11g:Administration deel 1a komen, onder begeleiding van een ervaren trainer, veel onderwerpen aan bod. Maak gebruik van de Enterprise manager voor de uitvoer van diverse taken. U maakt kennis met architectuur en installatie, databasestructuur, beveiliging, auditing, database backup, support en Oracle Net Services.

De vervolgtraining Administration deel 1b behandelt o.a. gegevensintegriteit, Constraints, Locking, datapump, SQL *Loader, backup en recovery en meer.


Compleet certificeringstraject OCA, OCP en OCM

Daarnaast kunt u kiezen uit een groot aantal officiële Oracle certificeringsprogramma's. Word gecertificeerd Oracle Certified Associate (OCA), Certified Professional (OCP) of Certified Master (OCM) met één van de meerdaagse certificeringstrajecten Application Server of Database Administrator bij Ises Computrain. Bij afronding van uw certificeringstraject ontvangt u een officieel certificaat.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen