PRINCE2

Kies één van de programma's

HBO-programma (1)

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Expertisecentrum (1)

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Training en cursus PRINCE2®: In control

Heeft u last van projecten die ver over het budget heen gaan? Of duren projecten veel langer dan gepland? Of brengen projecten wellicht risico's mee die ontoelaatbaar zijn voor uw organisatie?
PRINCE2® (PRojects IN Controlled Environments) is dé wereldwijde standaardmethode om uw project te beheersen, met een stappenplan van begin tot eind. Onmisbaar voor iedere projectmanager en opdrachtgever. Bovendien eisen veel opdrachtgevers, in profit en non-profit, dat u PRINCE2 hebt behaald.

Ises Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Zo weet u zeker dat de training en het studiemateriaal aansluiten bij de exameneisen.


Twee niveaus: Foundation en Practitioner

De klassikale meerdaagse cursus PRINCE2 Foundation is met name bedoeld voor beginnende projectmedewerkers of aankomend projectleiders die effectief gaan deelnemen aan PRINCE2-projecten. U leert de taal te spreken en leert de logica te begrijpen, zodat u voortaan begrijpt wat er gebeurt in projecten en wat er wordt besproken. Deze basistraining bereidt u voor op het officiële PRINCE2 Foundation examen.

Met de vervolgcursus PRINCE2 Practitioner gaat u een laag dieper. Deze Practitioner training is geschikt voor gevorderde, ervaren projectleiders. U leert PRINCE2 toepassen op een concrete casus en u verdiept zich in de 7 thema's en processen, werkwijze en managementproducten. Examentraining en oefenexamens maken deel uit van de cursus, zodat u optimaal bent voorbereid op het officiële Practitioner-examen. Na afronding van ieder examen ontvangt u een officieel certificaat van Ises Computrain.


Pas PRINCE2 toe op uw eigen projecten tijdens de training!

Mensen denken wel eens dat een cursus PRINCE2 saai is. Niets is minder waar bij Ises Computrain. Wij werken met docenten die ruime praktijkervaring bezitten en expert zijn om de theorie te vertalen naar de praktijk, úw praktijk. Want er is maar één manier om PRINCE2 echt te leren kennen, en dat is toepassen op uw eigen projecten. Bij Ises Computrain doen we dat al tijdens de training. Leerzaam en inspirerend!


Direct PRINCE2-examen boeken

Bij Ises Computrain kunt u verschillende PRINCE®-examens uitvoeren. Kijk op PRINCE2® Foundation Examen of PRINCE2® Practitioner Examen voor aanvullende informatie over de examens, uitvoeringswijze en examendata. 

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen