Programmeertalen

Kies één van de programma's

Expertisecentrum (7)

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Training Programmeertalen bij Ises Computrain

Wilt u zich verder ontwikkelen als programmeur of software developer. IT-opleider Ises Computrain heeft het grootste aanbod programmeertaal, scripttaal en opmaaktaal trainingen voor object-georiënteerd, procedureel of functioneel programmeren. Kies een van de meerdaagse trainingen C, C#, C++ of .NET om de basisprincipes te leren of juist verdiepend inzicht te verkrijgen in de finesses van de betreffende programmeertaal.

Wanneer u aan de start staat van een carrière in application development vormen de Microsoft MTA-certificeringen een goed beginpunt. Kies voor de afsluitende MTA-examens voor Fundamentals-trainingen op het vlak van Mobile Development, Web Development, Software Development of HTML5 Application Development.


C, de basis voor iedere programmeur

In de klassikale meerdaagse  Programmeren in C training leert u zelf applicaties ontwikkelen. Maak kennis met de basisbegrippen, de syntax en het gebruik van de grote bibliotheek van standaardfuncties.

De procedurele programmeertaal C biedt zeer veel mogelijkheden voor iedere software developer en vormt een belangrijk onderdeel van andere talen als C++, Objective-C,Java, JavaScript, C# en PHP. Besturingssystemen als Unix en Windows zijn daarnaast grotendeels geschreven in C. Deze C cursus vormt dan ook de ideale start voor iedere software ontwikkelaar.


Leer programmeren in C++

In de meerdaagse training Programmeren in C++ wordt o.a. ingegaan op function overloading, Standard C++ Library, (abstract) classes, dynamic memory allocation en templates.

De training Advanced Programming in C++ is de logische vervolgstap, waarin u zich verder verdiept in o.a. template specializations en parameters, advanced operator overloading en smart pointers.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen