Red Hat

Kies één van de programma's

Klassikaal (24)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Red Hat training volgen en certificering behalen bij Ises Computrain

Ises Computrain is Red Hat Certified Training Partner en heeft een compleet aanbod aan Red Hat Enterprise Linux cursussen. De trainingen en bijbehorende certificeringen zijn gebaseerd op werkelijke taken en rollen in organisaties.

De trainingen worden verzorgd door gecertificeerde docenten, waarbij praktijk, theorie en discussies elkaar afwisselen. Iedere Red Hat training of cursus vindt plaats in een klassikale werkvorm, waarbij u in drie tot vijf aaneengesloten dagen diepgaande kennis opdoet over het onderwerp. De training wordt verzorgd in Amsterdam en Nieuwegein.


Trainingstrajecten voor ervaren Linux netwerk- en systeembeheerders en operators

In de huidige IT-infrastructuur moeten IT professionals steeds vaker meerdere platformen beheren om de complexe datacenters soepel en stabiel te laten draaien. Daarom biedt Ises Computrain trainingstrajecten voor zowel Windows netwerkbeheerders die Linux vaardigheden moeten opdoen als de meer ervaren Linux/Unix systeembeheerders of operators.


Populairste Red Hat trainingen

Als grootste gecertificeerde praktijkgerichte Red Hat-trainingspartner van Nederland heeft Ises Computrain jarenlange ervaring op het gebied van Red Hat trainingen. De meest gekozen trainingen van dit moment :

Goed om te weten: Ises Computrain biedt u de mogelijkheid om kosten te besparen, doordat u een groot aantal trainingen mét examen kunt boeken in één bundel.


Direct Red Hat-examen boeken

Bij Ises Computrain kunt u zich inschrijven voor verschillende Red Hat-examens, die u af kunt leggen op onze examenlocatie in Utrecht. Ises Computrain meldt u aan bij Red Hat, waarna u van Red Hat de werkwijze ontvangt om zelf uw examen in plannen. Schrijf u hier in voor het boeken van een Red Hat-examen.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen