Requirements

Kies één van de programma's

Klassikaal (2)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Requirement Engineering trainingen

Ises Computrain biedt IREB requirements-trainingen aan voor requirement engineers, business analisten, informatie-analisten en functioneel ontwerpers. De International Requirements Engineering Board (IREB) richt zich op professionalisering van het requirement engineering-vakgebied door richtlijnen op te stellen voor accreditatie, certificering en examinering. Bij Requirement Engineering (RE) gaat het om het proces van ontwerp, documentatie, beheer en validatie van requirements voor softwaresystemen en –principes.


Aan de slag met IREB Foundation of Advanced

Kies voor een IREB Foundation-training wanneer u de basisprincipes onder de knie wilt krijgen en u wilt toeleggen op het beschrijven, documenteren, verzamelen en beheren van requirements. Met deze training bereidt u zich optimaal voor op het afsluitende examen.

In de training IREB Advanced Elicitation and Consolidation gaat u aan de slag met requirement bronnen, elicitation- en consolidatietechnieken en conflicttypen. Deze training kan ook interessant zijn voor kwaliteitsfunctionarissen en projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor requirement management binnen hun organisatie.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen