Security Management

Kies één van de programma's

Certificeringsprogramma (2)

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

HBO Bacheloropleiding (1)

De HBO Bacheloropleidingen duren 4 jaar en worden verzorgd door NCOI. Naast de klassikale bijeenkomsten maakt u op uw eigen werkplek of op een tijdelijke stageplek een aantal praktijkopdrachten. U rondt de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie waarna u de titel Bachelor achter uw naam mag voeren.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Compleet aanbod IT Security Management opleidingen

Dagelijks is in het nieuws dat netwerken en computersystemen worden aangevallen door hackers. Hierdoor wordt enorme schade aangericht bij bedrijven, instellingen en overheden. Door de persoonlijke aandacht in combinatie met trainers uit de praktijk, leert u bij Ises Computrain denken als een hacker en daarmee uw netwerken en computersystemen te beschermen.

Ises Computrain biedt opleidingen en trainingen EC Council, ISO 27001 en certificeringsprogramma’s (o.a. CISSP) die opleiden tot security management-expert.


EC-Council: Ethical Hacker-opleiding bij Ises Computrain

EC-Council is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen van ethical hacking en information security-trainingen en -certificeringen. Bij Ises Computrain leert u in de ethical hacker-training onder begeleiding van ervaren security trainers denken als een hacker, om zo uw bedrijfsnetwerken en computersystemen optimaal te beveiligen tegen aanvallen van kwaadwillenden.


Behaal uw ISO 27001 Certificering bij Ises Computrain

Informatieprocessen worden steeds complexer. Het belang van correcte implementatie, controle en de beperking van risico’s staat bij veel organisaties hoog op de agenda.

ISO/IEC 27001 is de standaard voor de inrichting van een information security management system (ISMS). Met een ISO 27001-certificaat bewijst u dat u zich bewust bent van de risico’s en beveiligingsmaatregelen bij de bescherming van informatie.

In de klassikale training ISO 27001 Foundation verdiept u zich door middel van theorie en praktijkvoorbeelden in onderwerpen als wet- en regelgeving, beveiligingsrisico’s en maatregelen rondom informatiebeveiliging. Tijdens uw training wordt u begeleid door een ervaren en deskundige docent. De Foundation-training vormt de basis voor iedere informatiebeheerder.

In de meerdaagse vervolgtraining ISO 27001 Lead Implementor ontwikkelt u security management-processen, -beleid en -procedures. Daarnaast maakt u een kader en implementatieplan voor het ISMS. Na afronding ontvangt u het certificaat Lead Implementor.

De training ISO 27001 Lead Auditor biedt eveneens een vervolg op Foundation en bereidt u voor op het erkende examen PECB Lead Auditor. In deze training doorloopt u onder andere het ISO 27001: 2005-certificeringstraject en worden onderwerpen behandeld als veiligheidsrisicomanagement, het opstellen van auditprogramma’s en auditrapporten.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen