Studiecentrum Excel

Kies één van de programma's

Studiecentrum (19)

In deze leervorm maakt u in ons studiecentrum in uw eigen tempo en zelfstandig oefeningen voor o.a. Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De instructies worden via (Nederlands- en Engelstalige) geluidsfragmenten en een studieboek gegeven. Er is een gecertificeerde docent aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Ises Computrain: ook voor uw Excel cursus

Wilt u graag met Excel leren werken of wilt u juist de diepte in? Of u nu een beginnende of gevorderde gebruiker bent: Ises Computrain heeft een cursus Excel voor u. Omdat er grote verschillen zijn tussen de verschillende versies, biedt Ises Computrain iedere training in vier verschillende varianten aan: 2003, 2007, 2010 en 2013. Zo weet u zeker dat er een passende training voor u is, met welke versie u ook werkt.


Excel cursus voor de beginnende en gevorderde gebruiker

Ises Computrain biedt trainingen Excel op verschillende niveaus: Basis, Advanced en Expert. De basiscursus is een kennismaking met de eenvoudige functies van Excel. Alle basisbegrippen en basisfuncties komen aan de orde. Denk aan het invoeren van data en getallen en het maken van eenvoudige berekeningen. Heeft u de basis al onder de knie en wilt u meer uit Excel halen? Kies dan voor een Excel training voor gevorderden. Leer bijvoorbeeld hoe u koppelingen met andere Officeprogramma’s kunt maken en hoe u taken kunt automatiseren met macro’s, hoe u formulieren en sjablonen kunt maken, hoe u tijd kunt besparen door te werken met handige functies en formules of hoe u lijsten en tabellen kunt samenstellen en analyseren. Heeft u al ruime ervaring met Excel? Dan is een Experttraining echt iets voor u.


Het Studiecentrum van Ises Computrain

Voor alle trainingen geldt dat ze worden verzorgd in het Studiecentrum van Ises Computrain. Het verschil met de klassikale trainingen is dat u in het Studiecentrum zelfstandig en in uw eigen tempo aan de slag gaat met onderwerpen die nieuw voor u zijn of die u nog lastig vindt. U besteedt dus alleen aandacht aan wat u nog wilt leren. U maakt oefeningen aan de hand van instructie die u via geluidsfragmenten en een studieboek ontvangt. Als u er niet uitkomt, kunt u bij de gecertificeerde docent terecht.

Het is ook mogelijk om deze Office cursus in een klassikale variant te volgen.

Hieronder vindt u alle Studiecentrum Excel cursussen en trainingen van Ises Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen