Studiecentrum Outlook

Kies één van de programma's

Studiecentrum (3)

In deze leervorm maakt u in ons studiecentrum in uw eigen tempo en zelfstandig oefeningen voor o.a. Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De instructies worden via (Nederlands- en Engelstalige) geluidsfragmenten en een studieboek gegeven. Er is een gecertificeerde docent aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Outlook bij Ises Computrain

Microsoft Outlook is het meest gebruikte e-mailprogramma ter wereld en de kans is dan ook groot dat u dagelijks met Outlook werkt. Deze training is geschikt voor beginnende gebruikers en enigszins ervaren gebruikers die meer willen weten over de mogelijkheden van Outlook. Ises Computrain biedt de cursussen Outlook Alles-in-een (All-in-one) in vier verschillende varianten aan: 2003, 2007, 2010 en 2013.


De verschillende mogelijkheden van Outlook

In deze training wordt uiteraard veel aandacht besteed aan het opstellen van e-mails. U leert onder andere hoe u berichten maakt en verstuurt, hoe u een automatische handtekening kunt invoegen en hoe u de Afwezigheidsassistent kunt instellen. Veel mensen gebruiken alleen de e-mailfunctie van Outlook, terwijl het programma nog vele andere mogelijkheden heeft. Deze andere mogelijkheden komen uitgebreid aan bod in deze training. Denk hierbij aan het inplannen van vergaderingen, het beheren van uw adresboek, het aanpassen van Outlook aan uw persoonlijke voorkeuren, het gebruik van vCards en het samenwerken via Exchange Server.


Studeren in het Studiecentrum van Ises Computrain

U volgt de trainingen in het Studiecentrum van Ises Computrain, waar u zelfstandig, met behulp van instructie via geluidsfragmenten en een studieboek, aan de slag gaat. In het Studiecentrum kunt u heel efficiënt werken, want u bepaalt zelf waar u meer van wilt weten. Dit is dus een verschil met klassikale trainingen, waar de docent de onderwerpen en het tempo bepaalt. Als u er niet uitkomt met behulp van het studiemateriaal, kunt u uw vragen aan de gecertificeerde docent stellen.

Het is ook mogelijk om deze Office cursus in een klassikale variant te volgen.

Hieronder vindt u alle Studiecentrum Outlook cursussen en trainingen van Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Ises Computrain studiegids aan.
Aanvragen